• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

افزایش ۷درصدی حمل ونقل کالای توسط ناوگان حمل ونقل باری آذربایجان شرقی هدف‌گذاری برای اجرای ۱۱۰۵ کلاس با مشارکت مردم تولید ۴ هزار محصول و ایجاد ۱۰ هزار کسب‌وکار در دانشگاه آزاد کارگاه آموزشی ژئوپارک گاسترونومی در ارس برگزاری رویداد “دمودی سرمایه‌گذاری” در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی تبدیل قطعه ۵ آزاد راه هشترود – مراغه به بزرگراه آماده‌باش کامل در بستان‌آباد برای میزبانی از تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی ایران-آذربایجان پرداخت ۸۵۷ میلیارد ریال وام ازدواج و فرزندآوری در پالایش نفت تبریز همایش ملی همه برای ایران جوان در ارس برگزار شد نجات شهروند مراغه ای توسط پلیس مراغه از خود کشی دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزاری اردوی مشترک تیم ملی بزرگسالان وجوانان جودو بهره برداری از درمانگاه تخصصی شهیدمحمد حاج علیزاده سپاه مرند سی و هفتمین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان ۶ الی ۱۰ خرداد جاری در ۵ مرحله برگزار می شود. تجلیل از برگزیدگان مسابقه فرهنگی دهه کرامت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای

0

رفع معضل ناترازی انرژی‌ها نیازمند فرهنگ‌سازی است

  • کد خبر : 4417
  • 22 آذر 1403 - 1:58
رفع معضل ناترازی انرژی‌ها نیازمند فرهنگ‌سازی است

قم- باخیش خبر -معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ناترازی‌های موجود در گاز و برق را مورد اشاره قرار داد و گفت: برای رفع این معضل باید فرهنگ‌سازی کنیم.

به گزارش خبرنگار باخیش خبر، نصرالله بازوند عصر چهارشنبه در آیین معارفه مدیرکل تعاون قم در سالن اجتماعات بیمارستان امام‌رضا(ع) اظهار داشت: ما مدیران دولتی مشکل‌ها را می‌شناسیم، اما به مساله تبدیل نمی‌کنیم.

بازوند همچنین تاکید کرد: برای یافتن راه‌حل مناسب، باید مشکلات را به مساله تبدیل نماییم.

معاون وزیر تعاون با یادآوری این مطلب که هم اکنون در گاز، برق، بانک و خانواده با ناترازی روبه‌رو هستیم بیان کرد: به دلیل ناترازی گاز، گاز بخش صنعت را قطع می‌کنیم، ولی این اقدام برای تولید، کارگر و کارفرما مشکل‌هایی پدید می‌آورد.

وی تصریح کرد: همه کارفرمایانی که پیش ما می‌آیند از این موضوع ناراحت هستند، آنها از ما تسهیلات نمی‌خواهند، درخواست‌شان تامین گاز و برق مورد نیاز است.

بازوند گفت: برای رفع ناترازی‌ها باید فرهنگ‌سازی کنیم، همه ما در به وجود آمدن این مشکلات تقصیر داریم.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه کشور، هشت درصد منابع خدادادی و تنها یک درصد جمعیت جهان را دارد بیان داشت: ناترازی‌های موجود حاکی از آن است، که نتوانسته‌ایم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در سال جاری ۲۵۰ هزار میلیارد تومان برای خرید گندم که یک نیاز راهبردی جامعه است، پیش‌بینی شده، اما بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گندم مصرفی کشور به ضایعات تبدیل می‌شود.

بازوند همچنین با تاکید بر لزوم اتحاد و همبستگی ملی و کنار گذاشتن اختلاف‌ها و سیاسی‌ کاری‌ها گفت: نباید با هم بجنگیم و بگوییم چون این دولت ما نیست باید تضعیف شود.

معاون وزیر تعاون با ذکر این مطلب که ما با مردم با صداقت حرف نمی‌زنیم و خودمان را از آنان جدا کرده‌ایم تصریح کرد: اگر عملکرد ما مدیران خوب بوده، پس این همه ناترازی برای چیست.

وی گفت: همه بانک‌های ما ورشکسته‌اند، طبق آمار بانک مرکزی ۱۹ مورد از بانک‌ها با مشکل مواجه شده‌اند.

بازوند در بخش دیگری از سخنان با بیان اینکه فرآیند انتخاب مدیران، در دولت وفاق ملی از فرآیندهایی که در گذشته وجود داشته متفاوت است یادآور شد: در گذشته مدیران با قدرت چانه‌زنی و معرفی آدم‌های سیاسی انتخاب می‌شدند، اما در دولت چهاردهم، شیوه متفاوتی در پیش گرفته شد.

وی ادامه داد: ۶۵ درصد اعضای دولت چهاردهم اعم از وزیران و معاونان رئیس‌جمهور، در فرآیندی که تعریف شده بود، به رئیس‌جمهور معرفی شدند.

وی با بیان این نکته که همین فرآیند در وزارت تعاون نیز دنبال شد اظهار کرد: برای جابه‌جایی مدیران استانی یک فرآیندی تعریف کرده‌ایم از این‌رو، افراد دارای ۱۰ سال سابقه کار و پنج سال سابقه مدیریت، به مجمع نمایندگان و استانداران هر استان معرفی شده‌اند.

این مقام وزارت تعاون خاطرنشان کرد: انتخاب ۳۱ مدیرکل تعاون استان‌های کشور از میان ۱۱۰ نفری که در این فرآیند شرکت کردند، صورت گرفته است.

وی همچنین کار کردن در قم را از سایر استان‌ها متفاوت دانست و گفت: کوچکترین قصوری در این استان، بزرگ نشان‌ داده می‌شود، مدیران باید مراقب عملکردشان باشند.

بازوند همکاری تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و شرکای اجتماعی را برای موفقیت اداره‌کل تعاون استان ضروری برشمرد و گفت: این اداره‌کل برای موفقیت باید حداکثر استفاده را از شرکای اجتماعی داشته باشد و به‌واسطه اعتمادی که وجود دارد، امور مختلف را به آنها واگذار نماید.

وی همچنین از سپاه و بسیج به عنوان یکی از حامیان مهم اداره‌کل تعاون یاد کرد و افزود: همکاری بسیج کارگری نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

در این آیین علی آشتاب با حکم وزیر تعاون به عنوان مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم معارفه شد.

وحید وزیری‌راد از سال ۱۴۰۰ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم بود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=4417

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.