• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

راه‌اندازی سیستم مکان‌یاب؛ اورژانس ۹۰ ثانیه زودتر به مقصد می‌رسد

  • کد خبر : 6239
  • 14 دی 1403 - 7:20
راه‌اندازی سیستم مکان‌یاب؛ اورژانس ۹۰ ثانیه زودتر به مقصد می‌رسد

تهران- باخیش خبر- مدیر فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور با اشاره به راه‌اندازی سیستم مکان‌یاب در اورژانس گفت: این امکان می‌تواند سرعت رسیدن اورژانس به بالین بیمار را ۹۰ ثانیه کاهش دهد.

مهدی بهمن‌آبادی در گفت و گو با خبرنگار باخیش خبر با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های مهم اورژانس، شناسایی سریع موقعیت تماس‌گیرندگان است، اظهار داشت: این مسئله همیشه یکی از دغدغه‌های اصلی اورژانس بوده است.

وی ادامه داد: وقتی فردی با اورژانس تماس می‌گیرد، در بسیاری از مواقع به دلیل استرس یا شوک ناشی از حادثه، نمی‌تواند نشانی دقیق خود را اعلام کند و گاهی فرد حتی نمی‌داند کجاست، به‌ویژه اگر حادثه در جاده یا شب رخ داده باشد.

مدیر فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور افزود: تقریباً سه سال پیش، سیستمی برای حل این مشکل آزمایش شد اما به دلیل مسائل مربوط به مجوزهای امنیتی، دسترسی‌های لازم را نداشتیم. اما تیم‌های فناوری اطلاعات و پژوهش اورژانس موفق شدند این مجوزها را دریافت کنند و اکنون با کمک این سیستم می توان موقعیت تماس‌گیرنده را شناسایی کرد.

هدف ما این است که سیستم را به گونه‌ای ارتقا دهیم که اصلاً نیازی به اعلام نشانی نباشد. این موضوع به‌ویژه در شرایط اورژانسی که هر ثانیه حیاتی است، بسیار مهم است.

بهمن آبادی افزود: در زمان حاضر، اگر تماس از طریق تلفن همراه و یا تلفن ثابت باشد، می‌توانیم موقعیت تماس‌گیرنده را در محدوده‌ای حدود ۳۰۰ متر در شهرها و یک کیلومتر در جاده‌ها شناسایی کنیم. البته این موقعیت‌یابی همیشه با خود تماس‌گیرنده بررسی می‌شود تا از صحت آن اطمینان حاصل شود. هدف ما این است که سیستم را به گونه‌ای ارتقا دهیم که اصلاً نیازی به اعلام نشانی نباشد. این موضوع به‌ویژه در شرایط اورژانسی که هر ثانیه حیاتی است، بسیار مهم است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه سیستم چه تأثیری در زمان خدمت‌رسانی دارد، گفت: در زمان حاضر، به‌طور متوسط ۶۰ تا ۹۰ ثانیه از زمان هر تماس صرف گرفتن نشانی می‌شود. اگر این سیستم به‌طور کامل فعال شود، این زمان حذف خواهد شد و ما می‌توانیم سریع‌تر به بیمار یا مصدوم خدمت‌رسانی کنیم. این به معنای نجات جان‌های بیشتری است.

مدیر فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: یکی از مزایای این سیستم شناسایی موقعیت مزاحمان تلفنی است. ما دقیقاً می‌توانیم موقعیت مکانی مزاحمان را تشخیص دهیم. البته برای پیگیری قانونی این موارد همچنان به همکاری قوه قضاییه نیاز داریم.

بهمن آبادی اضافه کرد: این طرح در زمان حاضر به‌صورت آزمایشی در تهران، مشهد و اصفهان اجرا شده و تا پایان سال قرار است در سراسر کشور عملیاتی شود.

وی یادآورشد: این پروژه می‌تواند تحول بزرگی در سرعت و دقت خدمت‌رسانی اورژانس ایجاد کند از این رو از قوه قضائیه و سایر نهادها نیز درخواست می شود در تسریع روند اجرایی و قانونی این سیستم کمک کنند تا در نهایت، هدف ما که ارائه خدمات بهتر به هموطنان است، محقق شود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=6239

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.