• امروز : چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 16 July - 2025

اطلاعیه ها

تدوین سند تحول در دستور کار شهرداری و دانشگاه آزاد برگزاری جلسه موکب شهدای ارسباران اربعین شهرستان اهر بازدید میدانی از کول‌تپه گرگر با هدف سامان‌دهی عرصه تاریخی بازیگری مسیری سخت دارد/و به سادگی نمی توان آن را به دست آورد/ارشاد در نظارت و مدیریت “مدارس بازریگری” کم کاری  کرده ۶۵ درصد ایدزی های ایران تزریقی مواد مخدرند لزوم عقلانیت علمی در سیاستگذاری اجرایی دیدار فرماندهی نیروی انتظامی میانه با مسئول بهزیستی کشت سماق در آذربایجان شرقی توسعه یافت جوشکاری عامل اصلی حریق دستگاه شهربازی باغلارباغی تبریز اهمیت حمایت از بانوان شاغل در محیط کار لزوم روان‌سازی زنجیره تامین قطعات خودرو دکتر آیت مولایی مدیر جدید امور حقوقی، قراردادها و پاسخگویی به شکایات دانشگاه تبریز شد آئین کلنگ زنی از پروژه بزرگترین سیستم برق خورشیدی در شمال‌غرب کشور بررسی زمینه‌های همکاری میان آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی شنا در تأسیسات آبی آذربایجان شرقی ممنوع شد

0

درخشش دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۵

  • کد خبر : 11647
  • 17 فروردین 1404 - 22:47
درخشش دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۵

دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۵ درخشش قابل‌توجهی داشته است.

به گزارش باخیش خبر،  بر اساس گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دانشگاه تبریز در چندین حوزه موضوعی موفق به کسب جایگاه‌های برجسته جهانی شده است.

این دانشگاه در رشته «مهندسی نفت» رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهان، در «مهندسی مکانیک، هوافضا و ساخت و تولید» رتبه ۴۰۱ تا ۴۵۰، در «کشاورزی و جنگلداری» رتبه ۲۵۱ تا ۳۰۰، در «شیمی» رتبه ۴۰۱ تا ۴۵۰ و در «ریاضیات» رتبه ۵۰۱ تا ۶۰۰ را به دست آورده است.
رتبه‌بندی کیو اس، که توسط مؤسسه کاکارلی سیموندز در انگلستان انجام می‌شود، یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی به شمار می‌رود. این رتبه‌بندی هر ساله دانشگاه‌ها را در حوزه‌های موضوعی مختلف بر اساس پنج معیار کلیدی شامل شهرت دانشگاه، شهرت نزد کارفرمایان، تعداد استنادها به ازای هر مقاله، شاخص H-Index و میزان همکاری بین‌المللی دانشگاه‌ها ارزیابی می‌کند. سه معیار آخر به‌طور خاص عملکرد پژوهشی دانشگاه‌ها را مورد سنجش قرار می‌دهند.
در این رتبه‌بندی، دانشگاه‌های جهان در ۵۵ موضوع و در پنج حوزه کلان شامل هنر و علوم انسانی، مهندسی و فناوری، علوم زیستی و پزشکی، علوم طبیعی و علوم اجتماعی و مدیریت بررسی شدند. از ایران نیز ۹۰ گروه آموزشی از ۱۷ دانشگاه در ۲۱ رشته موضوعی حضور داشتند که دانشگاه تبریز با نتایج درخشان خود، جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص داد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=11647

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.