• امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 27 July - 2025

اطلاعیه ها

بازدید میدانی نماینده مرند و جلفا از مدرسه شریعتی جلفا / وعده تأمین تجهیزات آموزشی تا آغاز سال تحصیلی زندگی نامه و حواشی مریم امیرجلالی؛ ازدواج قبل انقلاب از سیر تا پیاز + عکس خصوصی تأکید بازرس کل آذربایجان‌شرقی بر تسریع در اجرای قطعه ۵ بزرگراه خواجه – ورزقان صادرات تراکتور ایرانی به ۲۵ کشور دنیا با رعایت ملزومات استاندارد افزایش ۱۹.۸۴ درصدی تلقیح مصنوعی دام در آذربایجان شرقی تداوم راه شهدا، ضامن اقتدار و بقاء نظام اسلامی است کسب ۶ مدال رنگارنگ نمایندگان تکواندو ایران در روز نخست وزیر علوم: دوره کارشناسی باید سه ساله شود/ ویدئو باکو به پروازهای خارجی فرودگاه تبریز اضافه شد  برگزاری جلسه فنی پروژه انتقال و استفاده مجدد از پساب شهری در پتروشیمی تبریز فولاد میانه گام به گام در مسیر توسعه پایدار بازداشت سارقان با شش فقره سرقت در هوراند هشدار؛ این محصولات آرایشی فاقد مجوز هستند قطار تهران تبریز در میانه ۱۲ راس گوسفند را زیر گرفت اجرای نمایش تئاتر “علی مسیو” توسط شهرداری منطقه ۸

0

جهاد کشاورزی با آگاه‌سازی کشاورزان نقش کلیدی در احیای دریاچه ارومیه ایفا کند

  • کد خبر : 24037
  • 04 مرداد 1404 - 10:11
استاندار آذربایجان‌غربی در جلسه کارگروه استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه با تاکید بر اهمیت مشارکت همگانی در نجات این پهنه آبی، خواستار نقش‌آفرینی مؤثر جهاد کشاورزی در آگاه‌سازی کشاورزان شد.

به گزارش باخیش خبر ،رضا رحمانی در جلسه کارگروه ستاد احیای دریاچه ارومیه با بیان اینکه نجات دریاچه ارومیه به معنای نجات محیط زیست، معیشت و آینده این سرزمین است، اظهار کرد: کارشناسان و مسئولان جهاد کشاورزی باید با حضور میدانی در روستاها، اجرای برنامه‌های ترویجی، و همچنین استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و صدا و سیما، کشاورزان را نسبت به تبعات خشکی دریاچه و ضرورت مشارکت در برنامه‌های احیا آگاه کنند.

وی با تاکید بر اینکه احیای دریاچه برای دولت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: دولت بارها با حمایت‌های همه‌جانبه از طرح‌های احیا، این موضوع را در اولویت قرار داده است.
استاندار آذربایجان‌غربی همچنین به پروژه‌های آبیاری تحت فشار در حوزه آبریز دریاچه اشاره کرد و افزود: برای تکمیل این پروژه‌ها به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که باید برای آن برنامه‌ریزی جدی صورت گیرد.
وی با تاکید بر ضرورت اصلاح الگوی کشت در استان خاطرنشان کرد: اگر نگاه‌های بخشی و منطقه‌ای را کنار نگذاریم، دستیابی به هدف احیای دریاچه ممکن نخواهد بود. همه دستگاه‌ها باید در این زمینه هم‌افزا عمل کنند و به یک اجماع منطقه‌ای برسند.
رحمانی در پایان تأکید کرد: مطالعات و اقدامات اجرایی باید به‌صورت هم‌زمان و هماهنگ پیش برود و از تمام ظرفیت‌های علمی، فنی و اجرایی استان در مسیر احیای دریاچه استفاده شود. استان آمادگی کامل برای حمایت از هرگونه طرح علمی و اجرایی در این زمینه را دارد.
دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه به لزوم توقف گسترش بی‌رویه باغات در آذربایجان‌غربی و شرقی، اصلاح شیوه‌های آبیاری و کشاورزی، و مدیریت پایدار منابع آبی در حوضه دریاچه نیز اشاره کرده و افزود: لایروبی رودخانه‌های منتهی به دریاچه ارومیه برای تسهیل انتقال آب باید تا پایان شهریور به اتمام برسد.
وی در ادامه تصریح کرد: تقریباً از سال آبی گذشته، هیچ آبی از سمت آذربایجان شرقی به سمت دریاچه ارومیه وارد نشده و لازم است این موضوع به صورت جدی بررسی شود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=24037

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.