• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد محموله ۴ میلیارد و پانصد میلیون ریالی لوازم آرایشی خارجی قاچاق در مرند کشف شد تجلیل از ووشوکار میانه ای آذربایجان شرقی نظارت مستمر بر عملکرد مدیران فنی و کنترل ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر در استان یزد بیش از ۹۴ همت، ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو پروژه به بهره‌برداری می‌رسد

0

تفاهم‌نامه همکاری چهارجانبه برای مدیریت پسماند شهری در سهند امضا شد

  • کد خبر : 8268
  • 17 بهمن 1403 - 11:07
تفاهم‌نامه همکاری چهارجانبه برای مدیریت پسماند شهری در سهند امضا شد

سهند_باخیش خبر/شهرداری سهند و پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز با مشارکت صندوق پژوهش و فناوری آذربایجان شرقی و یک شرکت دانش‌بنیان، تفاهم‌نامه همکاری چهارجانبه‌ای با محوریت مدیریت پسماند شهری امضا کردند. این همکاری با هدف دفع اصولی و بازیافت پسماند شهری و با استفاده از فناوری‌های نوین صورت گرفته است. 

به گزارش پایگاه خبری باخیش خبر،شهردار سهند، محمد محمدی، در این مراسم دفع اصولی پسماند شهری را یکی از اصلی‌ترین چالش‌های پیش‌روی شهرداری‌ها عنوان کرد و افزود: «در راستای تحقق این هدف، در حال به‌روزرسانی تجهیزات دفع زباله شهری با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم. این تفاهم‌نامه با تکیه بر محصولات دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین، گامی مهم در جهت مدیریت بهینه پسماند شهری است.»

وی همچنین تأکید کرد: «این طرح برای اولین بار در کشور در شهر سهند و در راستای تحقق شهر سالم اجرا می‌شود. این اقدام نه‌تنها به کاهش آلایندگی محیطی کمک می‌کند، بلکه هزینه‌های مرتبط با دفع پسماند را نیز به‌طور چشمگیری کاهش خواهد داد.»

بر اساس این تفاهم‌نامه، ساخت و راه‌اندازی دستگاه پیرولیز زباله‌سوز شهری با پشتیبانی علمی پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز، حمایت مالی صندوق پژوهش و فناوری آذربایجان شرقی و همکاری یک شرکت دانش‌بنیان در شهر سهند اجرایی خواهد شد.

این دستگاه زباله‌سوز که به‌طور کاملاً داخلی و توسط یک شرکت دانش‌بنیان اختراع شده است، قادر است روزانه ۵۰ تن زباله شهری را به‌صورت اصولی و استاندارد و بدون ایجاد آلایندگی هوا دفع کند. با توجه به تولید روزانه ۴۵ تن زباله شهری در سهند، این دستگاه می‌تواند به‌طور کامل نیاز شهر را برطرف کرده و از هزینه‌های اضافی مرتبط با دفع و دفن زباله جلوگیری کند.

این پروژه علاوه بر کاهش هزینه‌ها، گامی مؤثر در جهت حفظ محیط زیست و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان سهند محسوب می‌شود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=8268

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.