• امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 July - 2025

اطلاعیه ها

دریافت کارت ورود به جلسه کنکور از سایت سنجش آغاز شد برگزاری مراسم تکریم و معارفه امام جمعه مرند در هفته آینده آغاز ثبت نام بدون کنکور در دانشگاه آزاد بازداشت شکارچیان در دیزمار غربی قبل از اقدام به شکار تمرینات اختصاصی مهدی طارمی در بوشهر/ ویدئو دعوت از جودوکار نابینای استان آذربایجان شرقی به اردوی تیم ملی بانوی استانبول؛ سفیر جدید ترکیه در سازمان ملل/ زندگی نامه و عکس های شخصی اوزگه یاغیز، زیباترین زن ترکیه سلفی شما چه حرف‌هایی برای گفتن دارد؟ ۵ تفسیر روانشناختی جالب بررسی تجهیزات و امکانات آموزشی مدارس مرند در آستانه سال تحصیلی جدید نمونه‌های ذرات معلق تهران، سیانور نداشت وزیر باید تصمیم بگیرد برگزاری محفل انس با قرآن کریم «به سوی فتح» و گرامیداشت شهدای شهرستان مرند فرماندار بستان‌آباد در بازدید از مسیل ها، ضمن احضا مشکلات دستور رفع فوری موارد را صادر کرد بازداشت عاملان نزاع منجر به قتل در کمتر از ۲۴ساعت  در اهر چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟

0

اطلاعیه سازمان استاندارد درمورد مرگ چند کودک بر اثر مصرف ماکارونی آلوده

  • کد خبر : 2663
  • 12 آذر 1403 - 1:54

تهران – باخیش خبر – سازمان استاندارد درمورد انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده اعلام کرد: انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری هستند.

به گزارش باخیش خبر از سازمان استاندارد، این سازمان یکشنبه شب ۱۱ آبان ۱۴۰۳ تصریح کرد: در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، به آگاهی می رساند، انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری می باشد و همواره سازمان ملی استاندارد ایران تولید، تمرکز، توزیع و فروش فراورده های مورد نظر را از منظر ویژگی های کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی با الزامات مندرج در استانداردهای ملی مربوطه مورد پایش، کنترل و نظارت قرار می دهد.

براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، فرآورده هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب می شود. باسیلوس سرئوس، نوعی باکتری گرم مثبت هوازی اسپوردار مقاوم به حرارت است که سم حاصل آن در غذاهای پخته می تواند موجب بروز مسمومیت غذایی با علائم اسهال و استفراغ شود. اسپور این باکتری در گرم کردن های مکرر غذا، زنده مانده و مجدد تکثیر می شود.

لذا توصیه می شود، حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد می شود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید.

احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فراورده ماکارونی خام وجود ندارد.

با توجه به اجباری بودن فراورده ماکارونی پیشنهاد می شود، در هنگام خرید و مصرف این دسته از فراورده ها به تاریخ تولید و انقضای درج شده برروی برچسب محصول دقت شود و از خرید فراورده های فاقد نشان ملی استاندارد با کد ده رقمی و یا خرید فراورده های فاقد بسته بندی (فله) خودداری شود.

همچنین توصیه می شود، برای اطمینان از محصولات خریداری شده، کد ده رقمی زیر نشان استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال نمایند تا از اعتبار و اصالت پروانه نشان ملی استاندارد ایران اطمینان حاصل نمایند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت به ادارات کل استاندارد استان مربوطه مراجعه یا از طریق سامانه ۱۵۱۷ یا پورتال سازمان به نشانی http://www.inso.gov.ir اعلام شود تا اقدام لازم به عمل آید.

به گزارش باخیش خبر، چندی پیش مرگ مشکوک ۲ برادر ۱۶ ماهه و هشت ساله در یکی از بیمارستان‌های تهران منتشر شد و پرونده به مراجع قضایی ارسال شد که پس از بررسی و تشریح پزشکی قانونی، متخصصان اعلام کردند این ۲ برادر خردسال براثر «مسمومیت ناشناخته با عامل ناشناخته» فوت کرده‌اند.

شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر خوردن «ماکارونی» خانگی علت مرگ اعلام و مباحثی منتشر شده است.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=2663

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.