• امروز : دوشنبه, ۵ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 26 May - 2025

اطلاعیه ها

افزایش ۷درصدی حمل ونقل کالای توسط ناوگان حمل ونقل باری آذربایجان شرقی هدف‌گذاری برای اجرای ۱۱۰۵ کلاس با مشارکت مردم تولید ۴ هزار محصول و ایجاد ۱۰ هزار کسب‌وکار در دانشگاه آزاد کارگاه آموزشی ژئوپارک گاسترونومی در ارس برگزاری رویداد “دمودی سرمایه‌گذاری” در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی تبدیل قطعه ۵ آزاد راه هشترود – مراغه به بزرگراه آماده‌باش کامل در بستان‌آباد برای میزبانی از تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی ایران-آذربایجان پرداخت ۸۵۷ میلیارد ریال وام ازدواج و فرزندآوری در پالایش نفت تبریز همایش ملی همه برای ایران جوان در ارس برگزار شد نجات شهروند مراغه ای توسط پلیس مراغه از خود کشی دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزاری اردوی مشترک تیم ملی بزرگسالان وجوانان جودو بهره برداری از درمانگاه تخصصی شهیدمحمد حاج علیزاده سپاه مرند سی و هفتمین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان ۶ الی ۱۰ خرداد جاری در ۵ مرحله برگزار می شود. تجلیل از برگزیدگان مسابقه فرهنگی دهه کرامت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای

0

ارائه ۴ هزار فقره تسهیلات برای بهسازی بافت‌های فرسوده توسط بانک‌ها

  • کد خبر : 7607
  • 06 بهمن 1403 - 17:54

تهران- باخیش خبر- معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در زمینه ارائه تسهیلات به بافت‌های فرسوده، بانک‌ها عملکرد خوبی نداشته‌اند، از ارائه فقط چهار هزار فقره تسهیلات در کل این بافت‌ها در کشور از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

عبدالرضا گلپایگانی روز شنبه در خاتمه نشست خبری در پاسخ به خبرنگار اقتصادی باخیش خبر افزود: این در حالی بود که مقرر بود سالیانه یکصد هزار بافت مسکونی در بافت‌های فرسوده ساخته شود و این مورد یک تکلیف قانونی بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران تصریح‌کرد: مطابق قانون حفظ و احیای بافت‌های تاریخی ۲۵ درصد وام‌هایی که بانک‌ها در حوزه مسکن ارائه می‌دهند، باید به بافت‌های فرسوده اختصاص یابد.

گلپایگانی خاطرنشان‌کرد: در آخرین جلسه‌ای که با بانک مرکزی و مدیرعامل عاملان بانک‌ها برگزار شد، این نقیصه را خدمت رئیس جمهور عنوان کردیم.

وی ادامه داد: در جلسه آتی شورای عالی مسکن، رسیدگی به رونق ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده و اسکان‌های غیررسمی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

این مقام مسئول یادآور شد: آنچه به عنوان نوسازی سالیانه ۱۰۰ هزار واحد فرسوده عنوان می‌شود، مصوبه مجلس است.

وی با بیان اینکه این تسهیلات از دو محل پرداخت می‌شود، اظهار داشت: مورد نخست، وام معروف به تبصره ۱۸ و از محل خوداشتغالی است که حدود ۵۳۰ میلیون تومان بوده و فقط نزدیک به ۲ هزار و ۶۰۰ فقره از این محل پرداخت شده است.

گلپایگانی ادامه‌داد: مورد دوم، تسهیلات از محل موضوع جهش تولید مسکن است که به سازندگان داده می‌شود که در این زمینه نیز آنچه اعلام نیاز شده یک‌هزار و ۶۶۴ واحد است؛ براین اساس در مجموع حدود چهار هزار فقره وام به این منظور از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون پرداخت شده است. که رقم ناچیزی است.

وی در عین حال یادآور شد: همه آن ۱۰۰ هزار واحد پیشگفته نیز موکول به وام نیست.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اضافه‌کرد: استدلال بانک‌ها این است که وام ها حمایتی بوده و به اقشار کم درآمد (دهک‌های یک تا چهار) تعلق می‌گیرد، اما در بافت‌های فرسوده افراد خودمالکند.

وی با بیان اینکه به‌نظر می‌رسد یک کج‌فهمی در این زمینه شاهدیم، خاطرنشان‌کرد: افرادی که در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند، هرچند مالک هستند، اما توان تخریب و نوسازی واحدهای خود را ندارند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=7607

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.