• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

اجرای عملیات باستان شناسی در قلعه تاریخی مرند

  • کد خبر : 11594
  • 17 فروردین 1404 - 8:20
اجرای عملیات باستان شناسی در قلعه تاریخی مرند

مرند_باخیش خبر/معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از آغاز عملیات باستان شناسی و محوطه سازی در قلعه تاریخی مرند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری باخیش خبر،بهروز ندائی در بازدید از آثار تاریخی و باستانی مرند با اشاره به سابقه تاریخی قلعه این شهرستان گفت: این قلعه با سابقه ۶ هزار ساله، هویت تاریخی منطقه است و باید هرچه سریعتر به حفظ این اثر تاریخی اقدام شود.

وی ادامه داد: از خرداد ماه سال جاری عملیات باستان شناسی قلعه تاریخی مرند آغاز خواهد شد و همزمان با این عملیات محوطه سازی این قلعه نیز عملی می‌شود.

معاون وزیر میراث فرهنگی با بیان اینکه حفظ آثار باستانی جزو وظیفه حاکمیتی وزارت میراث فرهنگی است افزود: برای حفظ آثار تاریخی و ایجاد محیطی مناسب برای استفاده بازدیدکنندگان باید شورای‌های شهر و شهرداری‌ها نیز همکاری‌های لازم را داشته باشند.

ندائی از محراب تاریخی مسجد جامع مرند نیز بازدید کرد و گفت: علت کندی سرعت عملیات مرمّت و بازسازی محراب مسجد جامع حساسیت موضوع با توجه به سابقه تاریخی هفت هزار ساله این محراب است.

وی همچنین در خصوص وضعیت اداره میراث فرهنگی شهرستان مرند نیز گفت: در سال جاری نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرند به اداره تبدیل وضعیت و نمایندگی مستقل در شهرستان جلفا مستقر خواهد شد.

نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید از وضعیت نامناسب محوطه قلعه تاریخی مرند انتقاد کرد و گفت: متاسفانه در گذشته از سوی مسئولان وزارت میراث فرهنگی برای بازسازی و بهسازی آثار باستانی شهرستان مرند قول‌هایی داده شده بود، اما هیچ گونه اقدامی صورت نپذیرفته است.

عزت الله حبیب زاده ادامه داد: هدف از سفر معاون وزیر میراث فرهنگی اختصاص اعتبار لازم برای انجام عملیات باستان شناسی و بهسازی محوطه قلعه تاریخی مرند است.

ساختمان اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان مرند نیز افتتاح شد.

قلعه تاریخی شهرستان مرند که به قلعه مانداگارانا یا تپه یالدور نیز معروف است قدمت ۶ هزار ساله دارد که بقایایی از آن باقی مانده است و برخی مورخان احتمال می‌دهند از بقایای یکی از ۲۲ قلعه خاکی اورارتویی باشد که در حملات پادشاه آشور (سارگون دوم) تخریب شده است

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=11594

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.