• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد محموله ۴ میلیارد و پانصد میلیون ریالی لوازم آرایشی خارجی قاچاق در مرند کشف شد تجلیل از ووشوکار میانه ای آذربایجان شرقی نظارت مستمر بر عملکرد مدیران فنی و کنترل ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر در استان یزد بیش از ۹۴ همت، ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو پروژه به بهره‌برداری می‌رسد

0

معاونت راهبردی رئیس جمهور سه تا پنج مساله اساسی هر استان را هدف‌گذاری می‌کند

  • کد خبر : 6848
  • 23 دی 1403 - 16:42

شیراز – باخیش خبر – معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور با اشاره به تفاهم این معاونت و وزارت کشور برای انتصاب مشاور راهبردی استانداران، گفت: در هر استان سه تا پنج مساله اساسی هدف گرفته می‌شود تا با همیاری تشکل‌های مدنی، جامعه دانشگاهی و بخش خصوصی بررسی و حل شود.

به گزارش خبرنگار باخیش خبر، متین رمضانخواه روز یکشنبه در دیدار با استاندار فارس، اظهار کرد: بر اساس تفاهم دوجانبه معاونت راهبردی رئیس جمهور و وزارت کشور قرار است هر استاندار یک مشاور راهبردی داشته باشد و این مشاور باید چهره‌ای استانی و ملی باشد که جامعه دانشگاهی، بخش خصوصی و تشکل‌های مدنی حاضر باشند ذیل بیرق او جمع شوند و بر روی مسائل استان بحث کنند.

او افزود: در هر استان نیز سه تا پنج موضوع را هدف می گیریم تا این موضوعات هم از طریق وزرا و هیات دولت و هم از طریق استانداران و مشاوران راهبردی پیگیری شود.

معاون سرمایه اجتماعی و امور استان‌های معاونت راهبردی رئیس جمهور ادامه داد: انسجام، همگرایی منافع و استفاده از همه ظرفیت‌ها در سه بخش دانشگاهی، بخش خصوصی و تشکلهای مدنی، مورد توجه معاونت راهبردی است.

رمضانخواه عنوان کرد: تلاش معاونت راهبردری با رویکردی غیرسیاسی، این است که دانشگاهیان پای کار بیایند تا بتوانیم فضای دانشگاه‌ها را از نگاهی صرفا دانشگاهی به سوی مساله محور شدن به پیش بیریم و استادان دانشگاه به سیاستگذاران این حوزه تبدیل شوند.

او اضافه کرد: مدیران دولتی باید به بخش خصوصی نزدیک و تشکل مدنی نیز تقویت شود.

معاون رعبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی ریاست جمهور گفت: در زمان حاضر ۱۲ هزار و ۵۰۰ تشکل و سازمان مردم نهاد در کشور وجود دارد که باید ظرفیت همه آنها پای کار دولت بیاید.

رمضانخواه اعلام کرد: بر روی هر موضوع نیز کارگروهی ۱۵ تا ۲۰ نفره تشکیل می شود که متشکل از گروه‌های مختلف است.

او گفت: تنها وجهی که این مسائل اساسی استان‌ها در هیات دولت دنبال می‌شود نیز تلاش برای رفع یا کاهش تعارض‌های بین استانی است تا بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام به سرانجام برسد.

معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی ریاست جمهور یادآور شد: معاونت راهبردی رئیس جمهور تعامل بسیار خوبی را با مجلس شورای اسلامی و بویژه مرکز پژوهش‌های مجلس و قوه قضاییه شکل داده است.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=6848

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.