• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد محموله ۴ میلیارد و پانصد میلیون ریالی لوازم آرایشی خارجی قاچاق در مرند کشف شد تجلیل از ووشوکار میانه ای آذربایجان شرقی نظارت مستمر بر عملکرد مدیران فنی و کنترل ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر در استان یزد بیش از ۹۴ همت، ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو پروژه به بهره‌برداری می‌رسد

0

عقد تفاهم‌نامه همکاری پتروشیمی تبریز و دانشگاه تبریز برای ارتقای فناوری و تولید دانش‌بنیان در حضور وزیر علوم

  • کد خبر : 10353
  • 26 اسفند 1403 - 11:02
عقد تفاهم‌نامه همکاری پتروشیمی تبریز و دانشگاه تبریز برای ارتقای فناوری و تولید دانش‌بنیان در حضور وزیر علوم

تبریز_باخیش خبر/با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت پتروشیمی تبریز و دانشگاه تبریز برای تقویت زیرساخت‌های علمی و صنعتی به امضا رسید.

به گزارش پایگاه خبری باخیش خبر، این تفاهم‌نامه با حضور دکتر حسین سیمایی وزیر علوم، دکتر بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی، دکتر علیرضا منادی نماینده مجلس، ما بین دکتر سید نوراله میراشرفی مدیرعامل پتروشیمی تبریز و دکتر محمدتقی اعلمی رئیس دانشگاه تبریز، امضا شد.

این توافق، زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاهی برای رفع نیازهای صنعت پتروشیمی، تکمیل زنجیره ارزش، و توسعه محصولات پلیمری و شیمیایی خواهد بود.

اهداف کلیدی این تفاهم‌نامه شامل تعریف و اجرای پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک، تولید محصولات دانش‌بنیان، رفع نیازهای صنعت، تربیت نیروی متخصص و استفاده از ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان است. این همکاری، مزایایی چون تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت، توسعه نوآوری، کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و رقابت‌پذیری محصولات را به همراه خواهد داشت.

دکتر سیمایی، این همکاری را گامی مهم در تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دانست. این تفاهم‌نامه با استناد به ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان، امکان بهره‌گیری از منابع مالیاتی صنایع را برای اجرای پروژه‌های مشترک فراهم می‌کند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=10353

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.