• امروز : پنجشنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 23 October - 2025

اطلاعیه ها

تجربه، تعهد، تداوم؛ تجلیل از سرمایه‌های انسانی اداره‌کل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی برگزاری مسابقه بزرگ آمادگی جسمانی بانوان با استقبال پرشور و حضور ۱۷ تیم بمناسبت هفته تربیت بدنی کلنگ زنی باغ موزه طبیعت آذربایجان با ۲۰ هکتار مساحت / احداث شهربازی در شهرک ارم اجرای طرح رفع سد معبر شهری در مرند تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال ایران قهرمان جهان شد هزینه‌ استقلالی ها برای این بازیکن ارزشش را داشت تحریم آمریکا علیه نفت روسیه مادورو: پنج هزار موشک روسی برای مقابله با آمریکا داریم ۶ راهکار عالی برای پیشگیری از آب مروارید ۵ آزمایشی که ‌ بعد از ۴۰‌ سالگی باید انجام دهید ۷ نشانه مهم تومور مغزی که اغلب نادیده گرفته می‌شوند نسل زدی های متفاوت؟! سازمان ملل: ۱۲ کارمند آزاد شده یمن را ترک کردند/ گذرگاه‌های غزه باید باز شوند برگزاری نشست قصه‌گویی در کانون هشترود وزیر خزانه‌داری آمریکا: تحریم‌های روسیه اعلام می‌شود/ همه گزینه‌ها درباره چین روی میز است

2

ضرورت کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

  • کد خبر : 9474
  • 06 اسفند 1403 - 18:29
ضرورت کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

تهران- باخیش خبر- سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر لزوم کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی هشدار داد: مصرف بی‌رویه این ترکیبات می‌تواند تهدیداتی برای سلامت عمومی به همراه داشته باشد.

به گزارش روز دوشنبه باخیش خبر از سازمان غذا و دارو، حشمت‌الله رضوی گفت: نیترات‌ها به‌ عنوان افزودنی‌های اصلی در فرآورده‌های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی‌رویه آنها می‌تواند مشکلات جدی به همراه داشته باشد.

وی افزود: برای جلوگیری از پیامدهای منفی نیترات‌ها، ضروری است مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات با کیفیت و قابل اطمینان استفاده شود، نظارت دقیق بر میزان نیترات‌ها باید با استفاده از آزمایش‌های پیشرفته و پایش مستمر انجام شود، این اقدامات نه‌تنها سلامت عمومی را تضمین می‌کند بلکه به ارتقای کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف‌کنندگان کمک می‌کند.

رضوی تأکید کرد که استفاده از فناوری‌های نوین و آزمایشگاه‌های تخصصی برای بررسی ترکیبات در فرآورده‌ها می‌تواند نقش مهمی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=9474

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.