به گزارش پایگاه خبری باخیش خبر، “نعمتاله پایان” در دیدار استاد “جمشید علیزاده” پیشکسوت حوزه شعر و ادبیات، اظهار داشت: آذربایجان و تبریز شهر علامهها، دانشمندان، شعرا، ادبا، هنرمندان و بزرگانی است که هر یک افتخاری برای ایران و جهان محسوب میشوند .
وی افزود: در این میان شعر و ادبیات آذربایجان از جایگاه ویژهای در کشور و جهان برخوردار است و مردمان این دیار شعر و اهمیت این هنر را به خوبی درک میکنند.
پایان گفت: بزرگان و نام آوران بسیاری در حوزهی شعر و ادب در این خطه ظهور کردهاند و میباید بیش از پیش برای شناساندن آنها اهتمام داشته و قدرشناس این بزرگان باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رویکرد اداره کل در دور جدید مبنی بر ایجاد وفاق و همدلی در میان اصحاب فرهنگ و هنر و ادب، گفت: با تدابیری که اندیشیده شده، در سال پیش رو براساس تقویم فرهنگی، برنامههای بامحتوا و فاخری در حوزههای محتلف فرهنگی، ادبی و هنری در سطح استان برگزار خواهد شد.
پایان گفت: بنا به فرموده مقام معظم رهبری در برههی کنونی در یک پیچ تاریخی هستیم و باید با قدرت فکر و اندیشه و با همراهی اصحاب خرد، بهترین برنامهریزی را برای تعالی فرهنگ اسلامی و ایرانی داشته باشیم.
وی از سپردن کارها به انجمنها و متخصصان هر حوزه خبر داد و گفت: برای نتیجهگیری بهتر از فعالیتهای فرهنگی و هنری، از اهالی فرهنگ و هنر در برنامهریزیها و برگزاری برنامهها بهره خواهیم گرفت.
در این دیدار همچنین جمشید علیزاده شاعر و محقق توانمند تبریزی، با اشاره به اهمیت تدبیر و برنامه ریزی درست در حوزهی فرهنگ و ادب گفت: در این برهه و در جنگ پیچیدهی نرم و ترکیبی ما باید قرارگاه فرهنگی و فرماندهان کاربلد داشته باشیم.
وی بر لزوم صیانت از فرهنگ اسلامی و ایرانی از سوی اصحاب فرهنگ و متولیان فرهنگی تاکید کرد.
وی همچنین خواستار توجه بیش از پیش به مفاخر و فرهیختگان فرهنگی و ادبی ایران و آذربایجان و معرفی شاخصههای ادبی آنان به جهانیان شد.
استاد جمشید علیزاده در سال ۱۳۴۳ خورشیدی در تبریز دیده به جهان گشود و پس از اتمام تحصیلات ابتدایی و متوسطه از همان اوان نوجوانی به سرودن شعر و مطالعۀ آثار ادب فارسی و جهان پرداخت، در کنار آن علوم دینی را آموخته و به مدارج عالی این حوزه نیز نائل آمده است.
وی شاعر، محقق و نویسنده ادبی، در موضوعات مختلف ادبی، از قبیل درسگفتارهای حافظ شناسی، ادبیات معاصر، شهریارشناسی، بوطیقای خاقانی، صائب و سبک هندی در محافل ادبی کشور است.
علیزاده سالهاست از اعضا و نویسندگان ثابت دایره المعارف ادب فارسی، همچنین دانشنامۀ تخصصی حافظ میباشد.
گفتگو با شهریار، برگزیده اشعار خاقانی، به همین سادگی و زیبایی و ساغری در میان سنگستان از آثار مکتوب علیزاده به شمار می رود.
استاد علیزاده دارای نشان درجه یک هنری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است./انتهای پیام