• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

خودکفایی در تولید تجهیزات دیالیز

  • کد خبر : 8289
  • 17 بهمن 1403 - 18:32
خودکفایی در تولید تجهیزات دیالیز

تهران- باخیش خبر- سرپرست مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های معاونت درمان وزارت بهداشت از فعالیت ۷۰۰ بخش و ۵۳۰۰ پرستار دیالیز برای ارائه خدمات درمانی به بیماران خبر داد و گفت: اکنون در تولید پنج قلم لوازم مصرفی در این حوزه خودکفا هستیم.

به گزارش باخیش خبر از وزارت بهداشت، ناصر ملک پور روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری همایش کشوری پرستاران همودیالیز،افزود: انجام صحیح روش درمانی دیالیز یکی از تخصصی ترین حوزه های درمان است و از مهمترین ابزار کنترل کیفی و ارتقای کیفی خدمات درمانی، تقویت آموزش و توانمند سازی نیروی انسانی است.

وی ادامه داد: امروزه دیالیز نسبت به سال های قبل هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی پیشرفت قابل توجهی داشته است؛ به نحوی که در اقصی نقاط ایران همه بیماران دیالیزی دسترسی به امکانات درمانی دارند. این در حالی است که در حدود ۳۰ سال قبل کمتر از ۱۰۰ بخش دیالیز دایر بود و امروزه بیش از ۷۰۰ بخش دیالیز در کشور فعال است.

ملک پور با بیان اینکه در زمینه تولید لوازم مصرفی دیالیز و تجهیزات سرمایه‌ای پیشرفت چشمگیری حاصل شده است، گفت: اکنون در تولید پنج قلم لوازم مصرفی دیالیز از جمله ست، سوزن، صافی، پودر بی کربنات و محلول دیالیز خودکفا هستیم و ۲ نوع دستگاه دیالیز در داخل کشور تولید می‌شود.

وی گفت: اکنون بیش از ۴۰۰ پزشک فوق تخصص نفرولوژی به عنوان درمانگر فعالیت دارند و در مناطق محرومی که نفرولوژیست حضور ندارد، متخصص داخلی دوره دیده به عنوان پزشک درمانگر ایفای نقش می‌کند.

ملک پور اظهار کرد: در زمینه آموزش دیالیز پرستاران، اقدامات مناسبی انجام شده و امروز نزدیک به ۵۳۰۰ پرستار دوره دیده در مراکز دیالیز فعالیت می‌کنند و تربیت سفیران دیالیز به عنوان مربیان سطح یک از اهداف معاونت درمان وزارت بهداشت است.

۴۲ هزار بیمار دیالیزی در کشور

سرپرست مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها ادامه داد: با توجه به ارتقای کیفی خدمات درمانی و شناسایی بیماران دیالیزی در مراحل ابتدایی CKD، امروزه آمار بیماران دیالیزی رشدی حدود سالانه ۵ تا ۶ درصد دارند و تعداد بیماران از سال ۷۶ از حدود ۲ هزار بیمار به ۴۲ هزار نفر افزایش یافته است.

ملک پور ادامه داد: با توجه به رشد تعداد بیماران، آموزش پرستاران با هدف ارتقای سطح دانش، به روز رسانی اطلاعات و آشنایی با چالش های مهم درمان از اهمیت بسزایی برخوردار است.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=8289

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.