• امروز : پنجشنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 May - 2025

اطلاعیه ها

هدیه ۷۰ میلیون تومانی برای نوزادان متولد ۱۴۰۴ پلیس بالاخره واکنش نشان داد/ فرزند نماینده مجلس چه کرد؟ احمدیان: امکان پیشرفت برای همه، ویژگی نظم جدید جهان خواهد بود اجرای ۷۲۰ کیلومتر فیبر نوری در تبریز نقد کتاب «سنجاق قفلی» نویسنده  بیش از ده کتاب در مرند+عکس،و فیلم خطاب دادستان میانه به پلیس این شهرستان ؛قاطعیت در سرکوب مخلان نظم عمومی الگویی برای برخورد سخت با اوباش حامل سلاح تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم استفاده از بهترین چمن و رعایت فوریت اجرای طرح خانواده های اهداء کننده، بزرگترین قهرمانان چرخه اهدای عضو هستند برگزاری مانور اطفای حریق جنگل و مراتع در ورزقان عارف: با حمایت دولت‌های ایران و تاجیکستان همکاری‌ بخش خصوصی دو کشور گسترش یابد رکابزن آلمانی فاتح مرحله سوم تور بین المللی دوچرخه سواری ایران-آذربایجان شد بازداشت عامل وحشت آفرینی در مجتمع مسکونی میانه/شرور با پرونده راهی دادسرا شد افتتاح دفتر واحد شناسایی دانشگاه علوم پزشکی اراک یافته های آماری عجیب در مورد ازدواج سفید/ ویدئو امین مرد سال والیبال کشور شد

0

اعلام مدارک مورد نیاز برای انتقال الکترونیکی سهام متوفیان به وراث

  • کد خبر : 822
  • 03 آذر 1403 - 17:54
اعلام مدارک مورد نیاز برای انتقال الکترونیکی سهام متوفیان به وراث

تهران- باخیش خبر- مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، چگونگی انتقال الکترونیک سهام به وراث (به‌جز سهام عدالت) را توضیح داد.

به گزارش باخیش خبر از وزارت امور اقتصادی و دارایی، «محمد باغستانی» با اشاره به الکترونیکی شدن انتقال سهام متوفیان (به‌جز سهام عدالت) اظهار داشت: بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار متوفی دارای سهام عدالت هستند که برای تعیین تکلیف انتقال این سهام به وراث آبان‌ماه سال گذشته سامانه «میراث» را راه‌اندازی کردیم که این سامانه مختص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بوده و این سامانه عموم وراث متوفیان دارای سهام را پوشش نمی‌داد.

وی تاکید کرد: انتقال سهام عدالت همچنان با همان فرایند گذشته و با مراجعه احدی از وراث به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها انجام می‌شود.

باغستانی درباره روند انتقال الکترونیکی سهام از متوفی به وراث، گفت: تعداد متوفیان سهام‌دار بسیار زیاد و فرآیند انتقال سهام به وراث بسیار پیچیده است، در درگاه یکپارچه ذی‌نفعان به نحوی فرایند را به‌صورت الکترونیکی انجام دادیم که همه مدارک با ورود احدی از وراث که سجامی شده باشند به‌صورت الکترونیکی بارگذاری می‌شود و در این فرایند فرآیند ۳۰ روزه به کمتر از دو روز کاهش پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: نیازی به اقدام همه وراث نیست و احدی از وراث باید سجامی باشد و فقط مدارک شناسی و انحصار وراثت و مدارک مالیاتی باید بارگذاری شود و نیازی به وکالت‌نامه نیست.

این مقام مسئول با بیان اینکه جزئیات مدارک در درگاه یکپارچه ذی‌نفعان و سامانه سجام ثبت شده است، تاکید کرد: نیازی به هیچ مراجعه حضوری نیست و افراد از منزل می‌توانند انتقال سهام متوفی را انجام دهند. اگر نقصی هم در مدارک دیده شود به دلیل ارتباط مستمر با افراد به‌سرعت نقص مدرک را اطلاع داد.

وی درباره تقسیم سهام متوفی بین وراث، ادامه داد: تقسیم سهام هم مبتنی بر انحصار وراثت رسمی کشور است که یا توسط داده یا شورای اختلاف صادر می‌شود و طبق آن تقسیم سهام انجام می‌شود.

باغستانی همچنین درباره پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث، گفت: سود سهام عدالت متوفیان مورد محاسبه قرار داده و برای وراثی که پرونده تشکیل داده‌اند در نخستین مرحله پرداخت سود سهام عدالت سود متوفی هم برای آنها واریز می‌شود که این سود مشمول سود سال ۹۸ تا به امروز می‌شود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=822

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.