• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد محموله ۴ میلیارد و پانصد میلیون ریالی لوازم آرایشی خارجی قاچاق در مرند کشف شد تجلیل از ووشوکار میانه ای آذربایجان شرقی نظارت مستمر بر عملکرد مدیران فنی و کنترل ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر در استان یزد بیش از ۹۴ همت، ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو پروژه به بهره‌برداری می‌رسد

0

تفاهم‌نامه جامع کشت صنعت و دامپروری مغان با دانشگاه تبریز

  • کد خبر : 8005
  • 12 بهمن 1403 - 14:28
تفاهم‌نامه جامع کشت صنعت و دامپروری مغان با دانشگاه تبریز

تبریز_باخیش خبر/دانشگاه تبریز و شرکت کشت صنعت و دامپروری مغان با هدف بهره‌گیری بهینه از توان علمی، آموزشی و ظرفیت منابع دو طرف، تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند.

به گزارش پایگاه خبری باخیش خبر، این تفاهم‌نامه همکاری مشترک بیشتر به منظور پیشبرد اهداف گام دوم انقلاب اسلامی و استفاده از توانمندی‌های علمی، تحقیقاتی و فناوری و ایجاد زمینه همکاری مشترک در ۱۱ ماده به امضای دکتر محمدتقی اعلمی، رئیس دانشگاه تبریز و دکتر صمد بهزاد، مدیرعامل شرکت کشت صنعت و دامپروری مغان رسید.

رئیس دانشگاه تبریز پیش از امضای این تفاهم‌نامه جامع همکاری با تاکید بر اینکه دشت مغان به لحاظ توسعه کشاورزی در کل کشور نمونه است، خاطر نشان کرد: دشت مغان به خاطر داشتن خاک حاصل خیز، آب رودخانه ارس و تنوع اقلیمی یکی از بهترین مناطق برای توسعه کشاورزی پایدار است.
دکتر اعلمی در ادامه با اشاره به اینکه در ایران، به دلیل مشکلاتی در توسعه بخش صنعت، بیشترین سرمایه‌گذاری در کشاورزی انجام شده، یادآور شد: در کشور ما به دلیل اقلیم خشک و استفاده بیش از حد از منابع آب و خاک، فشار زیادی بر منابع طبیعی وارد شده است.
وی اضافه کرد: برای دستیابی به توسعه پایدار در بخش کشاورزی، لازم است که استفاده از منابع آب و خاک به صورت اصولی و متناسب با ظرفیت‌های منطقه‌ای انجام شود.
رئیس دانشگاه تبریز در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه به دلیل خاک حاصلخیز و آبیاری مناسب از رودخانه ارس، دشت مغان یکی از غنی‌ترین مناطق کشاورزی ایران محسوب می‌شود، افزود: با همکاری مشترک و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دو طرف می‌توانیم گام‌های موثری در جهت توسعه و ارتقای کشور برداریم.
وی در ادامه بیان کرد: دانشگاه تبریز با توجه به توانمندی‌های علمی و پژوهشی خود، آمادگی کامل دارد تا با شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان همکاری‌های مشترکی را در زمینه‌های مختلف از جمله تحقیقات کشاورزی، بهبود روش‌های آبیاری، توسعه پروژه‌های دامپروری پایدار، آموزش نیروی انسانی متخصص  و انجام پروژه‌های مشترک تحقیقاتی و توسعه‌ای برقرار کند.
به گفته وی، این همکاری می‌تواند منجر به بهره‌وری بیشتر از منابع، ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی و دامی، و نوآوری در استفاده از فناوری‌های جدید در این بخش شود.
در ادامه دکتر صمد بهزاد، مدیرعامل شرکت کشت صنعت و دامپروری مغان با تاکید بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دشت مغان اعلام کرد: این منطقه پتانسیل بالایی برای توسعه کشاورزی و دامپروری دارد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه دشت مغان به خاطر ظرفیت‌ها و پتانسیل های که دارد به عنوان یکی از مناطق استراتژیک ایران در حوزه کشاورزی و توسعه پایدار محسوب می شود  خاطر نشان کرد: دشت مغان یک دانشگاه عملی برای کشاورزی است و جایی که خاک حاصلخیز و آب فراوان رود ارس، فرصتی بی‌نظیر برای مطالعه و اجرای روش‌های کشاورزی پایدار فراهم می‌کند.
وی در ادامه با بیان اینکه این منطقه به کشاورزان، دانشجویان و محققان درس‌های ارزشمندی از مدیریت منابع آب، بهبود بهره‌وری خاک، و کشت متنوع محصولات می‌آموزد، خاطر نشان کرد: از تجربه‌های میدانی آبیاری تا تحقیقات در زمینه کشاورزی ارگانیک و توسعه صنایع تبدیلی، دشت مغان به عنوان یک کلاس درس طبیعی عمل می‌کند که در آن دانش تئوری با کاربرد عملی همراه می‌شود.
به گفته وی همکاری‌های علمی و صنعتی، دانشگاه و این شرکت می توان در زمینه های تعریف پروژه‌های مشترک، تامین مالی آن‌ها، حمایت از پایان‌نامه‌های مرتبط با فعالیت‌های شرکت، ارسال مستمر عناوین تحقیقاتی مورد نیاز به دانشگاه، جذب نیروهای متخصص، فراهم کردن بازدیدهای علمی و پذیرش دانشجویان در دوره‌های کارآموزی باشد.
همچنین دکتر اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، با اشاره به توانمندی‌های این دانشگاه در زمینه‌های مختلف گفت: با توجه به ظرفیت‌های علمی در بخش کشاورزی و دیگر علوم، دانشگاه تبریز قادر است در زمینه‌هایی مانند بهبود تولید محصولات کشاورزی، اصلاح و تولید بذر، توسعه گیاهان مقاوم به شوری، گسترش کشت گلخانه‌ای هوشمند، بهبود سیستم‌های آبیاری هوشمند، بهینه‌سازی مصرف کود و سموم، توسعه صنایع تبدیلی، بسته‌بندی و تجاری‌سازی محصولات و همچنین تولید محصولات ارگانیک به شرکت کشت صنعت و دامپروری مغان یاری رساند.
لازم به ذکر است؛ شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان یکی از بزرگ‌ترین مراکز تولید بخش کشاورزی ایران است که در دشت مغان استان اردبیل قرار دارد.  این شرکت از سال ۱۳۵۱ با هدف بهره‌برداری بهینه از زمین‌های بکر و استفاده از آب رودخانه ارس، فعالیت خود را آغاز کرده است.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=8005

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.