• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

هشدار مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز/ضرورت نظارت بر تولید و شناسه‌ محصولات

  • کد خبر : 4182
  • 20 آذر 1403 - 18:29
هشدار مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز/ضرورت نظارت بر تولید و شناسه‌ محصولات

تهران -باخیش خبر – رئیس سازمان غذا و دارو بر لزوم نظارت دقیق بر زنجیره تولید و شناسه‌گذاری محصولات آرایشی و بهداشتی تأکید کرد و گفت: شهروندان باید برای حفظ سلامت خود از خرید هرگونه اقلام آرایشی و بهداشتی بدون پروانه ساخت معتبر یا مجوز ورود از وزارت بهداشت خودداری کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت باخیش خبر، مهدی پیرصالحی روز سه شنبه در گشایش ششمین همایش و نمایشگاه فرآورده های آرایشی، بهداشتی، شوینده و صنایع وابسته در هتل المپیک، افزود: در حوزه شوینده‌ها و محصولات بهداشتی، ما در سطح بین‌المللی در حال فعالیت هستیم و باید در زمینه استانداردهای GMP نیز به قدرت عمل کنیم.

وی ادامه داد: علاوه بر این، یکی از اهداف ما ترویج سبک زندگی سالم از طریق محصولات بهداشتی است و به همین منظور، حفظ محیط‌زیست و گسترش محصولات ارگانیک به‌عنوان یک اولویت مهم در دستور کار قرار دارد.

لزوم نظارت دقیق بر زنجیره تولید و شناسه‌گذاری محصولات

رئیس سازمان غذا و دارو همچنین بر لزوم نظارت دقیق بر زنجیره تولید و شناسه‌گذاری محصولات تأکید کرد و گفت: در زمینه مقابله با تقلب و قاچاق در حوزه آرایشی و بهداشتی، اقدامات لازم را به‌طور جدی انجام خواهیم داد.

وی تاکید کرد: استفاده از آمارنامه‌ها و داده‌ها به ما این امکان را می‌دهد که بازار را به‌خوبی مدیریت و از این طریق، بازار داخلی و صادراتی را تقویت کنیم.

پیرصالحی افزود: هدف ما در این دوره، تسهیل کسب‌و کار و کاهش فرآیندهای موازی است. با همکاری ارگان‌های مرتبط، تلاش خواهیم کرد این فرآیندها را تسریع کنیم. از انجمن‌ها، سندیکاها و صنوف می‌خواهیم فرآیندهای غیرضروری را شناسایی کرده و حذف کنند تا فضای کسب‌وکار به‌طور چشمگیری بهبود یابد.

تاکید بر اهمیت ورود به بازارهای منطقه‌ای برای ارزآوری

وی همچنین بر اهمیت ورود به بازارهای منطقه‌ای برای ارزآوری و توسعه صادرات تأکید کرد و گفت: ما باید به بازارهای منطقه‌ای وارد شویم و ارزآوری برای کشور را افزایش دهیم. میز خدمت سازمان غذا و دارو در این نمایشگاه حضور دارد تا فرآیندهای کسب مجوز را برای تولیدکنندگان تسهیل کند.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به شرایط اقتصادی و نقش مهم صنعت بهداشتی در بحران‌های مختلف گفت: در دوران کرونا و بحران‌های مشابه، صنعت بهداشت و ضدعفونی‌کننده‌ها و شوینده‌ها به‌طور مؤثری در کنار مردم بوده‌اند. هدف نهایی ما همواره ارائه سلامتی برای مردم است و امیدواریم شرایط اقتصادی به‌نفع صنعت و مردم پیش برود.

وی با بیان اینکه محصولات آرایشی، بهداشتی و شوینده با سلامت مردم سر و کار دارد، افزود: اولویت سازمان غذا و دارو، کیفیت و ایمنی همچنین شفافیت محصولات تولیدی است و کمک کرده تا برند سازی را به بازارهای جهانی گسترش خواهیم داد.

وی اظهارداشت: این محصولات باید ترویج کننده سبک زندگی سالم بوده و در زمینه حفظ محیط زیست برنامه ریزی خوبی داشته باشند.

به گفته پیرصالحی، وظیفه صنعت آرایشی، بهداشتی و شوینده آن است که نیازهای جامعه را برآورده کند و ارتباط صنعت نیز با دانشگاه موضوع مهمی بوده و باید این ارتباطات گسترش پیدا کند تا محصولات جدید وارد بازارها شود.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: معتقدم که به حوزه هوش مصنوعی توجه ویژه ای شود و تولید کنندگان باید دانش خود را به روز رسانی کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: در زمینه کسب و کارها نیز باید فعالیت بهتری انجام شود و با تولیدات متنوع ارز آوری خوبی برای کشور داشته باشیم. آمار سرمایه گذاری در حوزه آرایشی و بهداشتی افزایش پیدا کرده است و معتقدم باید به اقتصاد کشور در کنار ارتقای سلامت مردم، کمک کنیم.

مدیرکل آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو نیز گفت: نمایشگاه تولیدکنندگان صنایع بهداشتی باید بین اللملی شود تا بتوانیم جایگاه بازارهای جهانی را کسب و در حوزه صادرات بازاری با کیفیت برای کشور داشته باشیم.

به گفته محمود آل بویه، ضروری است محصولات آرایشی، بهداشتی و شوینده خود را برند سازی کرده تا تولیدات ایران را به خوبی به کشورهای خارجی معرفی کنیم.

وی تاکید کرد :باید در زمینه تولید فرآورده آرایشی و بهداشتی باید یک آمارنامه تدوین شود.

رئیس انجمن فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، شوینده و صنایع وابسته نیز در این همایش گفت: برقراری ارتباط بین تولید کنندگان و صادرکنندگان همچنین ایجاد ارتباطی هدفمند در کنار کسب دستاوردهای علمی از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه محسوب می شود.

علیرضاکیانی افزود: عدم امکان تامین نقدینگی کامل و تخصیص به موقع ارز برای واردات مواد اولیه جهت تولید و ماشین آلات، عدم امکان خرید مستقیم به دلیل ایجاد تحریم های ظالمانه از جمله مشکلات موجود در صنعت فرآورده های آرایشی و بهداشتی است.

ششمین همایش و نمایشگاه فرآورده های آرایشی، بهداشتی، شوینده و صنایع وابسته به مدت سه روز در هتل المپیک برگزار است.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=4182

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.