• امروز : شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 24 May - 2025

اطلاعیه ها

تجلیل از ووشوکار میانه ای آذربایجان شرقی نظارت مستمر بر عملکرد مدیران فنی و کنترل ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر در استان یزد بیش از ۹۴ همت، ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو پروژه به بهره‌برداری می‌رسد اعمال قانون بر کامیون‌های حمل شن و ماسه بدون مجوز فعالیت در تبریز معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان منصوب شد غنی سازی حق مسلم و خط قرمز ماست/ تیم مذاکره کننده متخصص و باتجربه از حقوقمان دفاع می کنند جزییات ثبت نام کلاس اولی ها داشبلاغی سرپرست جدید اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملکان شد اعلام آمادگی دولت برای حمایت ویژه از طرح‌های خاص آذربایجان شرقی تولد یک تحول؛ منشور تحول روابط عمومی ایران تدوین شد تاکید بر افزایش ضریب حفاظتی ارسباران و دیزمار کشف قاچاق ۵۵ میلیون لیتر سوخت؛ دستگیری اعضای باند سازمان‌یافته در ایران تخریب یک ویلای مسکونی، تجاری غیرمجاز در باسمنج استاندار آذربایجان شرقی: چهره استان با توسعه فعالیت ها در بخش معدن متحول می شود آغاز احداث فاز دوم شرکت تجهیزات پیشرفته نفت و گاز آریا اروند در خرمشهر

0

نیمی از شتاب‌نگارهای کشور قدیمی هستند

  • کد خبر : 3979
  • 19 آذر 1403 - 17:57
نیمی از شتاب‌نگارهای کشور قدیمی هستند

تهران- باخیش خبر- سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه یک‌هزار و ۵۵۰ ایستگاه شتاب‌نگار در سطح کشور فعال است، از ضرورت جایگزینی شتاب نگارهای قدیمی با شتاب‌نگارهای برخط خبر داد.

به گزارش باخیش خبر از وزارت راه و شهرسازی، «غزال راهب»‌ افزود: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با ثبت، پردازش، تجزیه و تحلیل داده‌های زمین لرزه کشور و ارائه آن به جامعه علمی، در حوزه شبکه شتاب نگاری فعال است.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه‌داد: هم‌اکنون یک‌هزار و ۵۵۰ ایستگاه شتاب‌نگاری فعال در سراسر کشور وجود دارد که یکی از کارهایی که این شبکه انجام می‌دهد سیستم پاسخگویی سریع در هنگام رخداد زلزله است.

راهب در بیان ویژگی‌های سیستم پاسخ سریع به زلزله، توضیح داد: از آنجایی که در زلزله‌های بزرگتر از ۶، گسیختگی ناشی از زمین‌لرزه به صورت نقطه‌ای نیست و در زلزله‌های بزرگتر از هفت ریشتر حتی می‌تواند بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر از زمین گسیخته شود، از طریق توسعه دستگاه‌های شتاب نگار، پاسخ سریع به زلزله در لحظه انجام می‌شود و دقایقی بعد از زلزله می‌توان این امکان را به‌وجود آورد تا نیروهای امدادی به سمت نقاط نزدیک گسیختگی زلزله گسیل شوند تا امدادرسانی به سرعت انجام شود.

به گفته وی، پاسخ سریع به رخداد زلزله یکی از اتفاقات مهمی است که در حوزه مدیریت بحران می تواند رخ دهد و نیروها را به سمت نقاط واقعی هدایت کند.

این مقام مسئول تصریح‌کرد: این شبکه نیازمند تجهیز و به روز رسانی دائمی دارد. نیمی از شتاب‌نگارهای ما شتاب‌نگارهای قدیمی هستند که به مرور باید با شتاب‌نگارهای نسل جدید و برخط جایگزین شوند.

به گزارش باخیش خبر، در جدیدترین زلزله به وقوع پیوسته در کشور، ۱۵ آذر دو زلزله با بزرگی ۵.۶ در ساعت هفت و ۳۲ دقیقه و ۴.۸ در ساعت هفت و ۵۳ دقیقه در ایستگاه گلگیر خوزستان ثبت شد که بعد از آن پس لرزه های دیگری نیز به ثبت رسید. تعداد ۲۰ ایستگاه شتابنگاری زلزله در استان‌های خوزستان، چهارمحال بختیاری و ایلام شتاب بالای ۱۰ سانتی متر بر مجذور ثانیه ثبت کردند که نشان از پراکندگی وسیع این زلزله داشت.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=3979

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.