به گزارش باخیش خبر ، عاشقانه مردم شهر را دوست داشت و مردم شهر نیز این عشق را در قلب خود زنده نگه داشتند و نامش را برای کودکان و نوجوانان خود مشق می کردند. کوچه های شهر با قدم های او آشنا بودند و پیران شهر عصای دست او.حجت الاسلام و المسلمین حاج علی نعمت زاده نماینده ولی فقیه در شهرستان مرند و امام جمعه مرند پس از ۲۸ سال با اصحاب رسانه صبح امروز دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ در آخرین نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان وداع کرد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج علی نعمت زاده در سال ۱۳۷۶ و با حکم مقام معظم رهبری به امامت جمعه و نمایندگی ولی معظم فقیه در استان و امام جمعه شهرستان مرند منصوب گردید.
نعمت زاده مدت ۲۸ سال به امامت جمعه شهرستان مرند منصوب و منشأ خدمات گسترده معنوی و فرهنگی بوده است.
گفتنی است، مراسم تکریم و معارفه آیت الله محمد تقی پور محمدی نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه جدید شهرستان مرند روز جمعه ۲۷ تیرماه در حسینه مرند همزمان با نماز جمعه برگزار خواهد شد.
بیوگرافی حجت الاسلام علی نعمتزاده
حجت الاسلام علی نعمتزاده، امام جمعه شهرستان مرند در ۱۵ خرداد سال ۱۳۳۹ در یک خانواده روستایی در روستای اولی کند متولد شد، وی در سال ۱۳۵۱ در سن ۱۲ سالگی دروس طلبگی را در شهرستان مرند آغاز کرد و سپس پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به قم مهاجرت نمود، اما به دلایل خفقان دوران قبل از انقلاب، دوباره به تبریز بازگشت که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ مجدد به شهر قم هجرت کرده و در مدرسه حجتیه و مدرسه آیتالله بروجردی(ره) به تحصیل پرداخت.
در این ایام، در محضر علمایی همچون آیتالله مکارم شیرازی، آیتالله سبحانی، آیتالله جوادی آملی، آیتالله اشتهاردی، آیتالله ستوده و آیتالله بنی فضل تلمذ کرد.
وی در سال ۱۳۷۱ به عنوان امام جمعه در شهر نقده منصوب شد، به مدت شش سال در این شهر به فعالیت پرداخت و اولین حوزه علمیه مکتب تشیع در دو بخش برادران و خواهران را در این شهر راه اندازی کرد، سپس در سمت امامت جمعه به شهرستان مرند در آذربایجانشرقی هجرت نمود.
حجتالاسلام علی نعمتزاده، با مراجعت به شهر مرند کنون بعنوان امام جمعه و مدیر حوزه علمیه این شهر تلاشهای بیشماری را برای توسعه مدارس علمیه ایفا کرده است.
از مهمترین فعالیتها و خدمات وی تاکنون میتوان به راهاندازی اولین حوزه علمیه تشیع در یک شهر سنی نشین، احیای سند مدرسه علمیهای با بیش از ۱۰۰ سال قدمت و احداث ساختمان حوزه علمیه خواهران نام برد.
عکس رسول رمضانی