به گزارش باخیش خبر، مراسم گشایش هشتمین دوره رویداد ملی عصر امید با عنوان «ساخت و تولید و فناوریهای صنعتی» در استان آذربایجان شرقی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حضور جمعی از دانشگاهیان، فناوران و صنعتگران در سالن شهریار این واحد دانشگاهی برگزار شد.
آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز در این مراسم با تبریک روز روابط عمومی و ارتباطات عنوان کرد که هشتمین رویداد عصر امید با توجه به ظرفیت این استان و شهر تبریز با حضور ۸۰ محصول (شرکت) از ۱۹ استان و ۴۰ واحد دانشگاهی از دانشگاه آزاد اسلامی و ۲۰ شرکت صنعتی از صنایع بزرگ کشور و استان آذربایجان شرقی برگزار میشود و شرکتهای فناور و دانشبنیان در رویداد گردهم میآیند و با صنعت ارتباط موثر برقرار میکنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز مفتخر است که میزبان هشتمین رویداد ملی عصر امید در حوزه ساخت، تولید و فناوریهای صنعتی باشد؛ رویدادی که برگرفته از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری است و مأموریت تزریق امید به جوانان است.
وی افزود: این رویداد فرصتی بیبدیل است برای ایجاد پیوند مؤثر میان عرضهکنندگان فناوری و نیازمندان آن در صنعت. سه روز برنامههای تخصصی، نشستهای فناورانه و ایونتهای صنعتی را در قالب این رویداد تدارک دیدهایم. نشستهای تخصصی در سه روز برپایی رویداد عصر امید برگزار میشود و قراردادهای خوبی با صنعت منعقد خواهد شد.
رنجبران با اشاره به تحول آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ادامه داد: با الگوبرداری از مدل موفق آموزش پزشکی برای رشتههای غیرپزشکی نیز آموزش در عرصه صنعت را آغاز کردهایم. تاکنون بیش از ۱۰۰ کلاس در محیط واقعی صنعت برگزار شده و این روند در سال جاری به ۱۲۰ کلاس خواهد رسید. این آموزشها بازدید نیست، بلکه مبتنی بر سرفصل و در دل تولید واقعی است.
وی از طرح «چهارشنبههای صنعتی» به عنوان رویکردی فعال در رجوع دانشگاه به صنعت یاد کرد و اظهار کرد: منتظر صنعت نماندهایم. هر چهارشنبه با هیئتهای علمی مرتبط به یکی از صنایع مراجعه میکنیم و در دل مسائل، راهحل میجوییم. تاکنون ۲۳ چهارشنبه صنعتی برگزار کردهایم و دستاوردهای خوبی هم در برگزاری کلاسهای عرصه و هم در انعقاد پروژههای صنعتی داشتهایم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به پروژههای مهم فناورانه دانشگاه، بیان کرد: دو پروژه بزرگ در دست اجرا داریم: نخست تولید مخازن کامپوزیتی که با حمایتهای دلسوزانه دکتر کاشانی در مراحل پایانی است و انشاءالله یکی از قراردادهای بزرگ دانشگاه آزاد کشور را رقم خواهد زد. پروژه دوم، تولید جلبک اسپیرولینا است؛ مادهای استراتژیک در حوزه امنیت غذایی که هماکنون یکسوم کل تولید کشور در دانشگاه آزاد تبریز انجام میشود و برنامه داریم تا مرداد ماه تولید آن را سه برابر کنیم.
رنجبران با تأکید بر ضرورت تحول در کارکرد دانشگاهها گفت: خانوادهها از دانشگاهها صرفاً مدرک نمیخواهند، آینده میخواهند. دانشگاهی که نتواند آیندهساز باشد، محکوم به حذف است. ما در دانشگاه آزاد اسلامی اعتقاد داریم که مأموریت اصلیمان حل مسائل جامعه با تکیه بر شبکه گسترده علمی و توان زیرساختی است.
وی از اعتماد صنایع بزرگی، چون گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به دانشگاه آزاد تبریز قدردانی کرد و گفت: امروز خط رباتیکی که توسط دانشگاه آزاد تبریز طراحی شده، در مجموعه تراکتورسازی مشغول به کار است. این اعتماد، نتیجه ارتباط مؤثر فناورانه میان دانشگاه و صنعت است./انتهای پیام