• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

کشت ۳۱ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندرقند پاییزه

  • کد خبر : 1400
  • 06 آذر 1403 - 1:55
کشت ۳۱ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندرقند پاییزه

تهران – باخیش خبر – مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهادکشاورزی از کشت حدود ۳۱ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندر پاییزه از ابتدای مهر تاکنون خبر داد و گفت: کشت پاییزه چغندرقند تا پایان آذر ماه در کشور ادامه دارد.

به گزارش باخیش خبر از وزارت جهادکشاورزی، پیمان حصادی افزود: از ابتدای مهر امسال تاکنون قرارداد کشت بیش از ۳۳ هزار و ۶۴۵ هکتار چغندر پاییزه میان کارخانجات قند و شکر کشور و کشاورزان منعقد شده که از این میزان ۳۱ هزار و ۷۰۰ هکتار تاکنون زیرکشت رفته است.

مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهادکشاورزی اظهار داشت: پاییز امسال متقاضی حداقل ۵۰ هزار هکتار کشت چغندر قند داشتیم، اما به دلیل محدودیت ظرفیت صنعتی در مناطق مستعد، اجازه افزایش کشت در این سطح را ندادیم.

وی با بیان این که در کشت پاییزه حداقل ۲۰ هزار تن روزانه ظرفیت صنعتی استحصال شکر از چغندر در کارخانجات خوزستان و ۱۰ هزار تن در استان ایلام و گلستان نیاز است، تصریح کرد: اگر این ظرفیت مهیا بود می‌توانسیتم ۵ میلیون تن چغندر قند پاییزه تولید کنیم.

حصادی گفت: در کشت پاییزه بخش عمده آب مورد نیاز از طریق آب باران و یا آب سبز تامین می‌شود.

مجری طرح گیاهان قندی در مورد کشت نشایی چغندر قند بیان داشت: کشت نشایی در سطح محدود در حال انجام است و در استان‌هایی مانند خراسان رضوی که از آب کمتری برخوردار هستند از این نوع کشت استقبال بیشتری می‌شود.

وی محدودیت ادوات مختص کشت نشایی را از جمله دلایل محدودیت توسعه این نوع کشت دانست و افزود: ما کشت نشایی چغندرقند را به عنوان یک الگوی کشت که در آن آب کمتری مصرف می‌شود، دنبال می‌کنیم.

حصادی با اشاره به اینکه در روش کشت نشایی، طول دوره رشد و تعداد دفعات آبیاری کاهش می‌یابد اظهارداشت: علاوه بر پیگیری کشت نشایی چغندرقند، به دنبال روش‌های دیگر برای افزایش بهره‌وری و عملکرد تولید نیز هستیم و در این راستا یکی از روش‌هایی که روی آن کار می‌کنیم افزایش تعداد بوته در هکتار است.

مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهادکشاورزی گفت: تلاش می‌کنیم تعداد کشت بوته‌ها را در هر هکتار به ۸۰ هزار تا ۱۰۰ هزار عدد برسانیم تا حداقل عملکرد تولید چغندرقند به ۸۰ تن در هکتار بدست آید.

وی با بیان این که وزارت جهادکشاورزی به وظیفه خود در زمینه افزایش عملکرد تولید چغندر قند در واحد سطح برای تولید شکر عمل کرده است، اضافه کرد: سطح زیرکشت چغندر بهاره در دهه ۹۰ نسبت به دهه ۷۰ نصف شده، اما به رغم کاهش سطح کشت، تولید این محصول دو برابر شده است که حاکی از افزایش عملکرد می‌باشد.

حصادی خاطرنشان کرد: در دهه ۷۰ میانگین عملکرد تولید چغندر بهاره کمتر از ۳۰ تن در هکتار بود، اما امروز این عدد به بالای ۵۷ تن رسیده است.

مجری طرح گیاهان قندی، عملکرد تولید چغندرقند پاییزه را نیز بیش از ۷۰ تن در هکتار عنوان کرد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=1400

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.