• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

لایحه اصلاح قانون درباره دوتابعیتی‌ها به کمیته مربوطه ارجاع شد

  • کد خبر : 1132
  • 04 آذر 1403 - 22:44
لایحه اصلاح قانون درباره دوتابعیتی‌ها به کمیته مربوطه ارجاع شد

تهران- باخیش خبر- رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از ارجاع لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس به کمیته موارد خاص کمیسیون اجتماعی خبر دارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی باخیش خبر، علی بابایی کارنامی در توضیح نشست عصر امروز یکشنبه – چهارم آذرماه – کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران، گفت: امروز لایحه دولت مبنی بر اصلاح بند (الف) ماده ۲ قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس با حضور معاونان حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور و همچنین دستگاه‌های ذیربط امنیتی و سیاسی در کشور در کمیسیون اجتماعی بررسی شد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: طبق بند (الف) ماده (۲) قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، افرادی که خود، فرزندان و همسر او تابعیت کشور دیگری را داشته باشند، نمی‌توانند دارای مشاغل حساس باشند اما دولت در لایحه اصلاحی، پیشنهاد حذف همسر و فرزند را از این ماده مطرح کرده است.

وی اضافه کرد: طبق آئین‌نامه داخلی کمیسیون اجتماعی این لایحه به کمیته موارد خاص کمیسیون اجتماعی ارجاع شد و حداکثر ظرف ۱۰ روز با حضور دستگاه‌های ذیربط در این کمیته بررسی و سپس در صحن کمیسیون اجتماعی طرح و در نهایت به هیات رئیسه مجلس برای طرح در صحن علنی مجلس ارجاع خواهد شد.

به گزارش باخیش خبر، بررسی تقاضای یک فوریت لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس در جلسه علنی ۲۷ آبان ماه مجلس شورای اسلامی در دستور کار نمایندگان قرار گرفت که با ۳۸ رای موافق، ۲۰۷ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از ۲۵۶ نماینده حاضر در مجلس با یک فوریت این لایحه مخالفت شد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی پس از رای گیری در این باره، گفت: موضوع اقدام قانونی و غیرقانونی در این لایحه مطرح شد اما اصل موضوع این است که افرادی که سفیر جمهوری اسلامی ایران و وابستگان کشور هستند و ماموریت خارج از کشور انجام می‌دهند، این مشکل برای آنها وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس فوریت آن رای نیاورد ولی به صورت عادی این لایحه به کمیسیون اجتماعی ارجاع می‌شود تا رسیدگی کنند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=1132

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.