• امروز : دوشنبه, ۵ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 26 May - 2025

اطلاعیه ها

پیام تسلیت سخنگوی دولت در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز افزایش ۷درصدی حمل ونقل کالای توسط ناوگان حمل ونقل باری آذربایجان شرقی هدف‌گذاری برای اجرای ۱۱۰۵ کلاس با مشارکت مردم تولید ۴ هزار محصول و ایجاد ۱۰ هزار کسب‌وکار در دانشگاه آزاد کارگاه آموزشی ژئوپارک گاسترونومی در ارس برگزاری رویداد “دمودی سرمایه‌گذاری” در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی تبدیل قطعه ۵ آزاد راه هشترود – مراغه به بزرگراه آماده‌باش کامل در بستان‌آباد برای میزبانی از تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی ایران-آذربایجان پرداخت ۸۵۷ میلیارد ریال وام ازدواج و فرزندآوری در پالایش نفت تبریز همایش ملی همه برای ایران جوان در ارس برگزار شد نجات شهروند مراغه ای توسط پلیس مراغه از خود کشی دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزاری اردوی مشترک تیم ملی بزرگسالان وجوانان جودو بهره برداری از درمانگاه تخصصی شهیدمحمد حاج علیزاده سپاه مرند سی و هفتمین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان ۶ الی ۱۰ خرداد جاری در ۵ مرحله برگزار می شود.

0

کشف راهی برای کمک به خودترمیمی قلب

  • کد خبر : 1312
  • 05 آذر 1403 - 18:29

تهران- باخیش خبر- یافته‌های یک پژوهش نشان می‌دهد دستگاه کمکی بطن چپ (یک پمپ مکانیکی که در قلب کار گذاشته می‌شود و میزان خون پمپ‌شده به همه بدن را افزایش می‌دهد)، به بازسازی سلول‌های ماهیچه‌ای قلب‌های به شدت آسیب، کمک می‌کند.

به گزارش گروه علمی باخیش خبر از وبگاه سای‌تِک‌دِیلی، توانایی قلب انسان برای بازسازی سلول‌های ماهیچه‌ای خود (میوسیت‌ها)، بسیار محدود است و مشخص نیست هنگام آسیب‌دیدن قلب در اثر نارسایی شدید، برای این قابلیت چه اتفاقی می‌افتد.

پژوهشگران مؤسسه کارولینسکا در سوئد دریافته‌اند سرعت بازسازی سلول‌های قلبی که آسیب دیده است در مقایسه با قلب سالم کمتر است. استاندارد مراقبت از بیماران مبتلا به نارسایی قلبی پیشرفته، کاشت پمپی است که به حرکت خون کمک می‌کند و دستگاه کمکی بطن چپ (LVAD) نامیده می‌شود.

این گروه پژوهشی دریافتند عملکرد قلب بیمارانی که برای آن‌ها پمپ قلبی کاشته می‌شود بهبود چشمگیری داشته است و سلول‌های ماهیچه قلب آن‌ها با سرعتی بیش از شش برابر بیشتر از قلب‌های سالم بازسازی می‌شود.

اولاف برگمان (Olaf Bergmann)، پژوهشگر ارشد بخش زیست‌شناسی سلولی و مولکولی در مؤسسه کارولینسکا و یکی از پژوهشگران این گروه، گفت: نتایج این پژوهش نشان می‌دهد ممکن است راهی پنهان برای سرعت‌بخشیدن به سازوکار ترمیم قلب وجود داشته باشد.

به گفته پژوهشگران این سازوکار هنوز ناشناخته است و هیچ توضیحی برای آن وجود ندارد.

یافته‌های آنان امکان طراحی روش‌های درمانی جدید از طریق تحریک توانایی قلب برای ترمیم خود پس از آسیب، در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی جدی را فراهم می‌کند؛ به این ترتیب، بیماران مجبور نیستند فقط به پیوند قلب یا سایر انواع وسایل حمایت مکانیکی طولانی‌مدت متکی باشند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=1312

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.